+385 98 575 079 info@isf.hr

Tvrtka ISF d.o.o. i Instalacijski sustavi Fištrek iz Ivanca, kvalificirane su za pružanje instalaterskih i monterskih usluga kao što su: vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, ventilacija, centralno i podno grijanje, sustavi solarnog grijanja, sustavi centralnog usisavanja, sustavi hlađenja (rashladne komore za industriju), fotonaponske elektrane.

Usluge koje nudimo su – servis i održavanje postojećih objekata, uvođenje svih vrsta instalacija u novogradnju, rekonstrukcija i obnova starih objekata s principom ”ključ u ruke”, izgradnja velikih rashladnih sustava za klimatizaciju i tehnološko hlađenje. Ugrađujemo samo materijale i opremu u skladu sa EU standardima provjerenih i renomiranih proizvođača.

Također, vršimo uslugu servisa Vaillant i Weishaupt plinskih trošila svih snaga, te smo za iste proizvođače i ovlašteni za sve vrste popravaka.

U mogućnosti smo ponuditi i cjelovita rješenja i ”ključ u ruke” za različite sustave u suradnji s partnerskim projektnim uredima.

Ponosni smo vlasnici sljedećih certifikata:

  • Rehau (sustavi podnog grijanja)

  • Weishaupt (solarni sustavi, sustavi grijanja i pripreme PTV-a, plinski plamenici)

  • Vaillant (solarni sustavi, sustavi grijanja i pripreme PTV-a)

  • Bisol (fotonaponske elektrane)

Potencijalnom kupcu naših usluga nastojimo detaljno predstaviti moguća rješenja koja bi zadovoljila njegove potrebe.

Višegodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje i izučavanje naših zaposlenika garancija su kvalitete pružanja naših usluga.

Obratite nam se s povjerenjem!