+385 98 575 079 info@isf.hr

REHAU podno grijanje

Postoji puno dobrih razloga da se odlučite za REHAU površinsko grijanje. Ovdje možete saznati sve o prednostima REHAU površinskog grijanja.

Pretvorite svoj prostor u grijače tijelo!

Nasuprot uobičajenim grijačim tijelima površinsko grijanje osigurava ravnomjernu raspodjelu topline. Temperatura od cca. 20 stupnjeva dovoljna je da bi se postigao osjećaj ugode. To potiče dobar osjećaj i štedi energiju: već dva stupnja niža temperatura u prostoriji smanjuje troškove grijanja do 10%.

Površinskim grijanjem spriječite energetski slabe točke!

Isti princip, kojim toplina čini površinsko grijanje tako ugodnim, sprječava pojavu hladnih mostova zbog kojih dolazi do pojave pljesni: ravnomjerno zagrijavanje sprječava štetu od pljesni. Rezultat: sigurno i bezbrižno stanovanje.

Uživajte u mirnom zraku!

Ravnomjerna raspodjela topline kod površinskog grijanja omogućava mirovanje zraka, čime se smanjuje količina prašine i grinja u zraku. Rezultat: manje simptoma alergije

Vaše grijanje je nevidljivo!

Površinsko grijanje je iznimno neupadljivo: ono nestaje u podu, zidu ili stropu. To otvara nove mogućnosti uređenja prostora, a prostorije ne djeluju pretrpano. Povrh svega izvlačenje prašine i lakiranje više nije potrebno.

Uživajte u ugodnoj topline uz pomoć hladne vode!

Što je veća površina potrebno je manje vruće vode za zagrijavanje prostora. Sustavima površinskog grijanja dovoljna je temperature vode od 35 stupnjeva kako bi grijače tijelo proizvelo ugodnu toplinu. To štedi energiju a povećava osjećaj udobnosti.

Zaključak: REHAU površinsko grijanje je ugodno, dobro za vaše zdravlje, a zahvaljujući nižoj temperaturi vode donosi i do 20% uštede na troškovima grijanja.

https://www.rehau.com/group-en