+385 98 575 079 info@isf.hr

Warmup je certificirana ISO 9001:2008 kompanija za proizvodnju sa sjedištem u Britaniji koja osmišljava i pruža rješenja za električno podno grijanje. Prodali smo više od 1,8 milijuna sustava u više od 50 zemalja u preko 20 godina trgovine. Imamo svoje podružnice u 11 zemalja i licencirane partnere u drugim zemljama.

Kompanija iz Britanije, vodeća je na svijetu u proizvodnji električnog podnog grijanja koja se temelji na iskustvu i kontinuiranom istraživanju. Warmup ima tradiciju za kvalitetu i inovativnost. Mi stalno ažuriramo i dopunjujemo naš asortiman da bi imali apsolutno najbolje proizvode. Warmup proizvodi za električno podno grijanje su u skladu s direktivama Europske unije, CE označeni i akreditirani od strane mnogih neovisnih institucija, pružajući vama i vašim klijentima sigurnost i mir. Doživotno jamstvo dokaz je istraživanja i testiranja naših proizvoda.

Nudimo najbolje sustave za vaše potrebe, optimalno dizajnirane i savršeno namijenjene da rade točno na način koji vi to želite.

http://www.warmup.co.uk