+385 98 575 079 info@isf.hr

Weishaupt je međunarodno vodeće poduzeće za plamenike, sustave grijanja, kondenzacijske sustave, solarnu tehniku, dizalice topline i automatizaciju zgrada.

Weishaupt-grupa broji preko 3200 djelatnika u zemlji i inozemstvu i ostvarila je u poslovnoj 2013 godini konsolidirani promet od 540 milijuna Eura. Godine 1932 osnovano poduzeće u drugoj generaciji vodi dipl.-ing. Siegfried Weishaupt

Pogoni se nalaze u Njemačkoj i Švicarskoj. Razvoj i istraživanje kao i proizvodnja plamenika su u sjedištu poduzeća u Schwendiju, gdje je zaposleno blizu 1000 djelatnika. Sustavi grijanja i kondenzacije se izrađuju u Sennwaldu (Švicarska). Područje proizvoda a automatizaciju zgrada pokriva, u Weishaupt-grupu uključena firma Neuberger u Rothenburg ob der Tauber sa oko 400 djelatnika. Sa BauGrund Süd, kao specijalistom za bušenje, zaokružuje se ponuda dizalica topline.

Weishaupt raspolaže mrežom zastupstava i servisa u 60 zemalja širom svijeta. Iz sjedišta daje stručnu potporu kupcima kod trgovine grijanjima

Weishaupt svojim primjerenim razvojnim aktivnostima osigurava za budućnost sigurnu i energetski štedljivu tehniku. Za najvažniju tehnološku prekretnicu uzima se digitalno upravljanje kod plamenika, serijska O2 regulacija (SCOT-tehnika) kod plinskih kondenzacijskih kotlova.

http://www.weishaupt.hr/